Älä osta mitään! …lataa vain ämpäreitä…

0,00 

ILMAISIA ÄMPÄREITÄ TÄÄLTÄ!

Koska reilun viikon mittaiseksi venähtänyt Black Friday -vouhotus alkoi jurppia jo edeltävän tiistain kohdalla, viettää Maaseutumusiikki nyt “Älä osta mitään!” -päiviä. Sen kunniaksi on tarjolla vino pino ilmaisia mp3:sia. Tokikaan emme pahastu, vaikka ämpäreitä lataillessanne innostuisitte vaikkapa Mystiset metsätyömiehet ja keskikalja-cowboyt tilamaan, tai osallistumaan Harri Marstion joululahjakampanjaan Mylsän ostamalla.

Kuvaus

Klikkaamalla tältä sivulta nolla euroa maksavan tuotteen ostoskoriin ja menemällä kassan kautta ulos pääset latailemaan sekalaisia maaseutumusiikillisia mp3:sia.

Ainakin loppuunmyydyt Pekka Myllykoski ja Jytäjemmarit -jouluep Palamaton parta ja Huojuvan ladon minicd Lieksan tyttö löytyvät paketista. Samoin siellä on aivan tuotapikaa loppuunmyyty, Freukkareiden kolmekymppisiä juhlistanut Kantribuutti kokonaisuudessaan. Niin ikään Dortmunderia, sen ulkomaalaiskielistä serkkua Black Bay Zydeco Stompersia (vieläpä loistavin vierain!) sekä Doctor´s Orderia ja Kari Peitsamo & Straight Pervertsiä paketista löytyy. Kevyet Mullatkin on mukana, muun muassa jokunen aiemmin digitaalisesti julkaisematon poiminta (tässä kuussa Harri Marstion hyväksi myytävältä) Mylsältä kuullaan. Onpa mukana muutaman kappaleen verran myös Seikkailuorkesteria niin kuin on M ja Rytmijätettäkin. Paketin päällimmäisenä on äskettäisen kokoomalevynkin avaava tuore tulkinta Mystisestä metsätyömiehestä, jonka esittää Kantriartistit avohakkuita vastaan.

Tilatkaa, tsekatkaa ja kuunnelkaa! Ei maksa mitään!

“Ämpäreiden” latauslinkki toimii viisi kertaa viiden päivän aikana. Kappaleet kannattaa siis tallentaa omalle tietokoneelle tai jonnekin mobiililaitteen syövereihin – vähän samaan tapaan kuin ennen äänitettiin levyjä kasetille. Tokihan tässä on muutama päivä aikaa tehdä uusikin tilaus, mikäli edellinen vanhenee ennen aikojaan.