4W – eli hatunnosto Juha Watt Vainiolle

Neljän Watin johtoajatuksena on tehdä kunniaa Juha Watt Vainion kertakaikkisen mainiolle ja laajalle tuotannolle. Junnun laulukirjasta olemme poimineet esitettäväkseme vain hänen itsensä tulkitsemana tutuksi tulleita lauluja. Näin ollen me emme kulje Kolmatta linjaa Kuusamoon, vaikka matkalla pohjoiseen saatamme votkaturisteina kauheassa kankkusessa ollakin. Ellemme sitten ole Panaman konsuleiden tapaan, Valintatalon kassit kourassa menossa Slussenin sissien ja pohjanpoikien kanssa juhannustansseihin. Etukäteen ei voi tietää ja jälkeen päin pystyy toteamaan vain, että mä en muista mitään.

Keikkasetistämme löytyy luonnollisesti kovimmat hitit Miikkulaisesta Erotiikkaan, mutta toki mukaan mahtuu harvemmin kuultuja helmiäkin. Olemmepa me toisinaan yleisön painostuksesta uskaltautuneet posket punoittaen parit isojen poikien rattorallitkin keikalla vetäisemään.

Wattibändin toimesta saattaa janatuisjatsiin tulla myös ripaus rokkenrollia sekaan, mutta se on vain lisuke, aivan samalla tavoin kuin kuin tujaus sinappia grillimakkaran kupeessa. Ne ovat eri miehiä ne jotka kovistelevat pelkkää sinappia syömällä. Me panostamme asiaan kuuluvasti rennon letkeään svengiin ja hyvään fiilinkiin.

 

Hyvillä mielin tohdimmekin sanoa, että:

Meillä on parhaat piisit (kiitos siitä Junnulle!)

ja vieläpä kohtalaisen kova show!

 

Poliisimies joka tapasi DingonJunnu Vainion 80-juhlavuoden kunniaksi julkaisimme keväällä 2018 Spotifyssa digisinglen nimeltä Poliisimies joka tapasi Dingon. Lisääkin materiaalia on tulossa, kunhan vain ehdittäisiin studioon. Mies joka tapasi Dingon löytyy myös videona Youtubesta.

Matkan varrella olemme julkaisseet myös kaksi minicd:tä. Tämä Junnun tuotannosta poimittu urheilullinen laulu, jonka tulkitsimme yhdessä Palomieskuoro Tulikukkojen kanssa, on saanut kovasti kiitosta. Tosin myös täysin vastakkaisiin ja melko kiivaisiinkin kommentteihin se on välillä kuulijoita innostanut…

Aina välillä joku tarkkaavaisempi henkilö havaitsee, että miten ihmeessä viisihenkisen bändin nimi on NELJÄ Wattia!? Asiaan löytyy varsin looginen selitys. Juha Watt Vainio oli siinä määrin ylivertainen tekijä, että tällainen tavallinen musikantti on maksimissaankin ja hyvänä päivänä vain 0,8 wattia. Sekin tosin on riskisti yläkanttiin pyöristetty lukuarvo…

4W – eli hatunnosto Juha Watt Vainiolle

Kimmo Watt Hoivassilta: laulu
Jysky Watt Ristilä: basso
Marko Watt Aho: kitara
Tapsa Watt Kojo: haitari
Jakke Watt Kivelä: rummut

 

http://www.4wattia.com