Aistiseikkailu I

16,00 

MSMCD-28, 2016

 1. Seikkailuun!
 2. Laulu perhosesta
 3. Piki Kissa kaupungissa
 4. Meri
 5. Tonttujen työt
 6. Lunnan yö
 7. Lunnan yö (instrumentaali)
 8. Peikon retki
 9. Tipi Tipu
 10. Vihreä Sulka
 11. Sirkus
 12. Hei hei ja moi

Rajoitetun ajan saatavana myös sopuhintainen Seikkailupaketti, joka sisältää Seikkailuorkesterin molemmat levyt!

Varasto loppu

Kuvaus

Suositun Aistiseikkailu -varhaiskasvatustuotesarjan pohjalta tehty levy.

Seikkailuorkesteri: Sanna Leena Saarinen, Riikka Rauhala, Suvi Karppila, Tapsa Kojo & Marko Aho

Aistiseikkailu kutsuu mukaan tarinoiden ja seikkailun maailmaan. Matkan varrella saa liikkua ja musisoida, mutta myös hiljentyä ja keskittyä. Mielikuvitukselle tarjotaan eväitä, joiden turvin tarinoilla on lupa lähteä kehittymään.

Aistiseikkailu I -cd:n laulut ovat syntyneet samannimisen varhaiskasvatusmateriaalin pohjalta. Levy muodostaa oman itsenäisen kokonaisuutensa, vaikka se onkin tehty täydentämään suuren suosion saavuttaneita kirjoja ja -korttisarjoja.

Luovaan ja moniaistiseen toimintaan kannustava Aistiseikkailu tukee lapselle tärkeitä toimintatapoja: leikkiä, liikkumista, taiteellisia kokemuksia, itseilmaisua sekä kiinnostavien asioiden ja ilmiöiden tutkimista.

Seikkailuorkesterin levyllä laulujen tarinat yhdistyvät hyvin “luomuna” pidettyyn äänimaisemaan. Nykypäivänä harvemmin kuullut viulu, haitari ja mandoliini näyttelevät instrumentaatiossa pääroolia. Komppimaailma nojaa pitkälti akustisen kitaran ja bajo quinton, sekä erilaisten lyömäsoitinten varaan. Myös päiväkotisoittimia kuullaan. Poikkeuksen akustiseen yleisilmeeseen tuovat yhdessä kappaleessa pompotteleva sähköbasso ja muutamaa raitaa värittävä sähkökitara.

”…levyn ammattitaitoinen toteutus akustisine
soittimineen miellyttää aikuistakin korvaa.”
Sauli Heikkilä / Kansanmusiikki

Seikkailuorkesterin laulusolistit Sanna Leena Saarinen ja Riikka Rauhala ovat musiikkikasvatukseen erikoistuneita varhaiskasvatuksen opettajia ja kerrassaan oivallisia laulajia. Esiintymistilanteissakin yleisö on siis osaavissa käsissä. Saarisen käsialaa ovat myös alkuperäiset Aistiseikkailumateriaalit. Orkesterin muut seikkailijat ovat Marko Aho, Suvi Karppila ja Tapsa Kojo. Kaikki kaksitoista kappaletta ovat uusia, tätä levyä varten tehtyjä ja niiden kirjoittamiseen on osallistunut koko orkesteri. Aistiseikkailu I -levyn laulujen sanat pääset lataamaan täältä.

Aistiseikkailu I saavutti suuren suosion ja kohderyhmältä on tullut yksinomaan positiivista käyttäjäpalautetta. Seikkailuorkesterin seuraava levy, Aistiseikkailun kahteen seuraavaan kokonaisuuteen perustuva levy Maailmalle! – Aistiseikkailu II ja III ilmestyi alkuvuodesta 2018.